Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Balıkesir / TERMAL VADİ MİSYA

Önceki - Sonraki   (22/25)
oteller
 
 
Sınıfı : Apart
İl :
İlçe :
Adres : Side Termal Turz. İnş. Kuy. Teks. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yıldız Köyü Ilıca Mevkii Susurluk / Balıkesi
Telefon : 0266 546 61 61
E-posta : info@vadimisya.com.tr
Web : termalvadimisya.com/
 
 

 

TERMAL VADİ MİSYA

Yemyeşil bir doğanın kalbinde, termal kaynaktan beslenen akarsuyla bölünmüş, derin bir vadide, huzur dolu ve eşsiz bir yer… Size derin bir rahatlama, gevşeme ve doğal spa terapisi imkanı sunuyor. Vadi yamaçları boyunca uzanan, berrak suları ve her dem yeşil doğayı görebileceğiniz, 1395,47 mg/lt toplam mineralizasyona sahip, Florürlü termomineralli sudur. Suyun çıkış sıcaklığı 70°c' dir. 

Hepimiz termal suların faydalarını biliyoruz, değil mi? Sabah dinç bir şekilde kalkın ve ister kendi termal spanızın iyileştirici sularıyla rahatlayın ister termal havuzda yüzmenin keyfini çıkarın. Hekim kontrolünde banyo uygulamaları şeklinde inflamatuvar romatizmal hastalıkların kronik dönemlerde; kronik bel ağrısı, osteoartrit gibi noninflamatuvar eklem hastalıklarının, miyozit, tendinit, travma, fibromiyaliji sendromu gibi yumuşak doku hastalıklarının tedavisinde tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (4633) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40