Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Balıkesir / Venüs Termal Butik Otel

Önceki - Sonraki   (19/25)
oteller
 
 
Sınıfı : Butik Otel
İl :
İlçe :
Adres : Güre Mahallesi, GURE MAHALLESI TURGUT REIS 10. SOKAK NO:1 P.K:10395 GURE, 10395 Edremit/Balıkesir
Telefon : 444 66 05
E-posta : info@venushotels.com.tr
Web : venushotels.com.tr
 
 

Otelimiz mitolojik konsepti ile Kazdağılarının eteklerinde, denize sıfır ve deniz, yeşil ve oksijenin termal ile birleştiği coğrafyada yer alan yepyeni bir anlayışla hizmet vermektedir. Sıcak ve ilgi dolu bir hizmet ile sizi karşılayan otelimizde Suit ve Lüx Termal Suit olmak üzere tamamı deniz manzaralı 33 oda mevcuttur. Dünya mutfağının en özel örneklerinin bölgesel lezzetler ile harmanlandığı denize karşı eşsiz bir lezzet deneyimi sunan Anteros Restaurant ve termal suya sahip Skamandros SPA ile sizi eşsiz bir deneyime davet ediyoruz.

Tasarımından iç mekan düzenlemelerine bölgenin mitolojik önem ve değerlerinin şık dokunuşlarla kullanıldığı otelde İda Dağının (Kaz Dağları) şifalı suyu da otel içerisinde kendine yer buluyor. Skamandros SPA’da ve Lüx Termal Suit odalarda bulunan hidromasaj havuzlarında “Paris’in Yargısı” mitinde tanrıçaların yıkandığı belirtilen bu şifalı suyu eşsiz bir deniz manzarası içerisinde deneyimleyebilirsiniz. Açık havuz, çocuk havuzu ve plajdan faydalanmanın mümkün olduğu otelde ayrıca büyük davet ve toplantı organizasyonları için hazırlanan “Agora” salonu mevcuttur.

Skamandros SPA’da Türk Hamamı ve Buhar Odası gibi artık gelenekselleşmiş SPA üniteleri zengin bir masaj ve terapi menüsü ile birlikte sunuluyor. Geniş bir olanaklar yelpazesi içerisinde hizmet veren güzellik salonu ve kuaföründe bulunduğu Skamandros Spa’da gün boyu keyifli zaman geçirecek ve çıkmak istemeyeceksiniz. Vitamin bar ile aldığınız detoks terapilerinin faydasını arttırarak cildinizi canlandırabileceksiniz. Skamandros SPA’nın masaj ve dinlenme odaları bedeninizi canlandırdığı gibi ruhunuza da iyi gelecek. Skamandros SPA’da tüm ekibimizin en önemli motivasyonu siz değerli misafirlerimizin Skamandros SPA’dan büyük bir memnuniyetle ayrılmalarını sağlamaktır. Bu anlayışı otelimizin her noktasında hissedeceksiniz.

Anteros Restaurant bölgesel lezzetler dünya mutfağının nadide örnekleri ile harmanlanarak her beğeni ve damak tadını tatmin edecek zengin bir menü sunmaktadır. Kahvaltıdan itibaren 24 saat çalışan oda servisi, havuz bar ve otelin merkezine konumlanmış olan Anteros Restaurant beklentilerinizi karşılamak için hazırdır. Restoranımızın geniş menüsü yine geniş bir kav menüsü ile birlikte sunulmaktadır.

Venüs Termal Butik Otel çocuklu ailelerin de rahat edeceği şekilde planlanmış, bu kapsamda otel içerisinde çocuk bakım odası, çocuk beslenme odası ve 0-12 yaş çocukların eğlenceli vakit geçireceği bir çocuk oyun alanı oluşturulmuştur. Ayrıca çocuklarınızın doğum gününü kutlayabileceğiniz profesyonel ses ve ışık donanımlı salonumuz mevcuttur.

Venüs Termal Butik Otel şirketlerin toplantılarını rahatça yapabilmeleri için değişik kapasitelerde  (6, 10, 20 ve 200 kişilik) toplantı salonları ile donatılmıştır.

Çevreci bir yaklaşıma sahip otelimizde elektrikli araçlar için araç şarj istasyonu mevcuttur. Otelimizde çevre duyarlılığı kapsamında çöpler ayrıştırılmakta, yağ atıklarının Doğa’ya karışması yağ tutucu sistemler sayesinde önlenmektedir.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (1581) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40