Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Balıkesir / Şifa Termal Hotel

Önceki - Sonraki   (13/25)
oteller
 
 
Sınıfı : Butik Otel
İl :
İlçe :
Adres : Ilıcaboğazı Köyü Susurluk / BALIKESİR / TÜRKİYE
Telefon : 0266 864 13 35
Web : sifatermalhotel.com/
 
 

sifa termalsifa termalsifa termalŞifa Termal Otel ve Çamur Kaplıcaları, Balıkesirin Susurluk ilçesinde Ilıcaboğazı köyünde kurulmuş harika bir termal kaplıca otelidir. Şifa Termal otelde kapalı ve açık termal havuzları ve çamur havuzunu kullanarak termal suyla ve çamurla gelen doğal tedaviyi kullanarak kendinizi canlandırın. Şifa Termal Otel ve Çamur Kaplıcaları bünyesinde bulunan Türk hamamı ve saunadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca Şifa Termal otelde bulunan 12 adet özel jakuzili bölümleri kiralayarak ailenizle özel kullanabilirsiniz. Şifa termal otel size unutulmaz bir termal deneyimi yaşatmak için sizleri bekliyor.. Şifa Termal Otel ve Çamur Kaplıcaları dahilinde balkonlu odalar mevcut. Tesis, televizyonlu odalara sahiptir. ?Sıcak günlerde Şifa Termal Otel ve Çamur Kaplıcaları açık havuzunu kullanabilir, güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Kaplıca & Spa; 

Çamur Banyosu Gençleştiriyor; 
Güzelleşmek ve genç kalmak için kullanmadığınız krem, gitmediğiniz güzellik merkezi kalmadı ama hala istediğiniz sonucu alamadıysanız bir de çamur banyosunu deneyin. Akciğerlerimiz gibi derimiz de nefes alan bir yapıya sahiptir. Şehir yaşamının stresli ve tozlu ortamı cildin oksijensiz kalmasına ve çabuk yaşlanmasına neden olur. Çamur banyosuyla vücudunuzdaki tıkanmış olan gözenekler açılır ve derisinin ihtiyaç duyduğu minareller temin edilmiş olur. Çamurun farklı ve çeşitli içerikleri olabilir: örneğin içeriğinde radyoaktif elementler ve kükürt bulunan çamurun romatizma, cilt hastalıkları, ciğer ve dalak rahatsızlıklarına iyi geldiği gibi sindirim ve sinir sistemiyle ilgili yararları da olduğu biliniyor. Bazı tür çamur banyolarında volkanik kül ve çeşitli mineraller de bulunmaktadır. Bazı dillerde “moor” yani iyileştirici toprak olarak da adlandırılan çamur banyolarının çeşitli vitamin ve doğal antibiyotik içerenleri de vardır.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (3093) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40