Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Eskişehir / Beyoğlu Palace Termal Otel

Önceki - Sonraki   (4/4)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : İstiklal Mah. Kabaağaç Sok. Beyoğlu Place Otel / Eskişehir
Telefon : 0532 226 26 47 - 0 2
Web : beyoglupalacetermalotel.com/
 
 


BEYOĞLU PALACE OTEL…


Eskişehir oteller ve eskişehir otelleri. Beyoğlu Place Termal Otel Eskişehir'de oda + kahvaltı + sauna + hamam dahil 90 TL'dir. 
Türkiye’nin Avrupai kenti Eskişehir’de kral ve kraliçelere layık hizmet ve konfor sağlayan modern otelimiz BEYOĞLU PALACE OTEL bulunduğu mevki ve sunmuş olduğu hizmetlerle çağdaş otelcilik anlayışına farklı bir bakış açısı getirmiştir.

Otelimiz Porsuk Çayı ve Adalar mevkiine 5 dk,tarihi Odunpazarı Evlerine 10 dk,tarihi Reşadiye Camiine 3 dk, Venedik Gondollarına 5 dk,Espark ve Kanatlı AVM’ye 15 dk,Barlar Sokağına 10 dk YÜRÜME mesafesindedir.Otel odalarımızda çift kişinin kalabileceği double yataklar,tek kişinin kalabileceği single yataklar,ailelerin rahatlıkla tercih edebileceği daoble ve single yataklar bulunmaktadır.Otelimiz uydu antenli plazma TV,sınırsız internet bağlantısı,her oda için bağımsız klima,kart okuyuculu elektronik kapı kilit sistemi,saç kurutma makinası,banyolarda küvet ve duşa kabin,24 saat oda servisi,ücretsiz otopark ve sabah oda kahvaltısı ile hizmetinizdedir.Ayrıca odalarımızda şifalı termal suyumuz ile BEYOĞLU PALACE OTEL konforun ve rahatlığın tadını çıkarmak için siz değerli misafirlerimizi güler yüz ve kaliteye davet etmektedir. 

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (1656) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40