Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Erzurum / Aziziye Ilıca Termal Otel

Önceki - Sonraki   (1/1)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : : Ilıca Mahallesi, Aziziye Cad. Termal Tesisler, 25700 Aziziye / Ilıca/Aziziye/Erzurum
Telefon : 444 91 25
Web : aziziyetermal.com
 
 

Aziziye Ilıca Termal Otel ile ilgili görsel sonucuAziziye Ilıca Termal Otel ile ilgili görsel sonucuAziziye Ilıca Termal Otel ile ilgili görsel sonucuAziziye Ilıca Termal Otel Erzurum Merkez'de bulunmaktadır. 15000 m2 alanda kurulmuş olan Aziziye Ilıca Termal Otel oda kahvaltı konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. 


Tesisin kapalı havuzu bulunmaktadır. Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Odanızda bulunan merkezi klima/split klima ile oda sıcaklığınız ayarlanabilir. 

Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, telefon standart odalarda mevcuttur. Oda servisi hizmeti bulunmaktadır. Tesis içerisinde bulunan doktor, güzellik salonu, market hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 

Konferans, toplantı, kongre ve organizasyonlarınız için uygun bir oteldir. Otel havaalanına 10 km, Otogar'a 12 km uzaklıktadır.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (3530) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40