Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Yalova / Uğur Termal Residence

Önceki - Sonraki   (7/19)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : Gökçedere Mahallesi Okul Caddesi No:54 Termal / YALOVA
Telefon : +90 226 675 79 83
E-posta : info@ugurtemalresidence.com
Web : ugurtermalresidence.com
 
 

 

Tesisimiz Yalova’nın Termal ilçesinde, Gökçedere mevkiinde, orman manzarasına hakim konumdadır. 33 apart dairemiz bulunmakta ve bu daireler 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere 3 tiptedir.

Dairelerimizin tamamı termal su banyolu, balkonlu, klimalı, kombili ve mutfak malzemeleri dahil olmak üzere full eşyalıdır. Tesis giriş katında resepsiyon, 100 kişilik toplantı salonu, lobi dinlenme salonu, kahvaltı salonu ve Spa merkezimizde bay-bayan ayrı termal havuz, Türk hamamı, jakuzi havuzu ve ıslak sauna bulunmaktadır. Ayrıca tesisimizde bay-bayan mescid, kapalı otopark ve çocuk oyun bahçesi bulunmaktadır.Tesisimiz Yalova’nın Termal ilçesinde, Gökçedere mevkiinde, orman manzarasına hakim konumdadır. 33 apart dairemiz bulunmakta ve bu daireler 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere 3 tiptedir.

Dairelerimizin tamamı termal su banyolu, balkonlu, klimalı, kombili ve mutfak malzemeleri dahil olmak üzere full eşyalıdır. Tesis giriş katında resepsiyon, 100 kişilik toplantı salonu, lobi dinlenme salonu, kahvaltı salonu ve Spa merkezimizde bay-bayan ayrı termal havuz, Türk hamamı, jakuzi havuzu ve ıslak sauna bulunmaktadır. Ayrıca tesisimizde bay-bayan mescid, kapalı otopark ve çocuk oyun bahçesi bulunmaktadır.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (1423) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40