Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Balıkesir / Güre Termal Resort

Önceki - Sonraki   (7/25)
oteller
 
 
Sınıfı : Resort
İl :
İlçe :
Adres : İskele Mahallesi Kaplıcalar Caddesi No : 34 ? Güre / Edremit / Balıkesir
Telefon : 0 (266) 385 14 14
E-posta : info@guretermalresort.com
Web : guretermalresort.com
 
 

Güre; Sağlık kaynağı doğal kaplıcaları, yüzyıllar önce Afrodit ‘e güzellik sunan, Kazdağları’nın hayat veren doğasında, başka yerde olmayan tarihin, doğanın ve sağlığın buluştuğu yerdir. Güre termal turizm açısından körfezde büyük bir öneme sahiptir ve eşsiz kaplıcaları gerçekten de şifa kaynağıdır.Güre, Edremit Körfezi’nde mavi ile yeşilin harika bir seyir keyfi yarattığı, pırıl pırıl sıcak ve soğuk sularıyla bozulmadan geleceğe bırakabileceğimiz nadide beldelerimizden biridir.

Uzun yıllardır bölgede yapılan planlı çalışmalar sayesinde Güre bugün bir Termal Turizm Merkezi olma yolunda çok büyük aşama kaydetmiştir. 5 Yıldızlı Termal Otelleri, Termal Aqua parkı ile bir yandan sağlık turizmine hizmet ederken; plajları, yürüyüş yolları, bar, cafe, çay bahçeleri ve restaurantları ile gece beach clubları, deniz eğlenceleri ile de gündüz eğlencelerinin körfezdeki merkezi haline gelmiştir.

Güre’deki yeşil ise; dünyanın en iyi zeytinyağlarının elde edildiği binlerce yıllık zeytin ağaçları ve içinde çok çeşitli endemik bitkileri barındıran, Homeros’un İlyada’sını yazdığı Bin Pınarlı İda yani Kazdağları’nın dünyaca ünlü köknar ve çamlarından oluşmaktadır. Yaz aylarının en sıcak günlerinde bile tatlı bir serinlikte insanlarımızı bekleyen Kazdağı Milli Parkı’da Güre’nin ve yörenin en önemli değerlerinden biridir. Bu kadar çeşitliliği sinesinde barındıran Güre geçmişten günümüze tüm dünya insanlarımızı kucaklamakta ve önümüzde ki günlerin en önemli turizm beldelerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen şirin bir Ege sahil beldesidir.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (2035) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40