Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Afyon / Frigya Termal Hotel

Önceki - Sonraki   (23/39)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : Esentepe Mahallesi, Gül Sok no:11, 03370 Yaylabağı Belediyesi/İhsaniye/Afyonkarahisar
Telefon : 0272 412 49 47
E-posta : info@frigyatermalhotel.com
Web : frigyatermalhotel.com/
 
 

  Frigya Termal Hotelfrigya termal ile ilgili görsel sonucufrigya termal ile ilgili görsel sonucufrigya termal ile ilgili görsel sonucu

Afyon İhsaniye mevkiinde 480 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesiste bulunan restoran ve cafelerde birçok lezzet alternatifi misafirlerin beğenisine sunulmaktadır. Tesisin SPA merkezinde Türk hamamı, jakuzi, buhar odası, sauna, çamur banyosu ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı termal havuz ve çocuk havuzunda yüzebilirsiniz.

Her dairemizde; yemek yapabilmek üzere gerekli olan bütün araç ve gereçlerin bulunduğu salona açık bir mutfak, televizyonuna kadar bir evi ev yapacak bütün mobilyası ve mefruşatıyla rahat bir salon ve bir yatak odası ve Türk hamamı şeklinde dizayn edilmiş 2,5 tonluk termal havuzu da barındıran bir banyo bulunmaktadır. 

Sosyal tesisimizde ise; bayan ve erkek ayrı düşünülen; açık-kapalı havuz, Türk Hamamları, SPA merkezi, fitness center, sinema salonu, bowling salonu, restaurant, market ve alışveriş mağazaları bulunmaktadır Bölgenin termal suyunun; solunum sistemi, cilt, kalp ve dolaşım sistemi, böbrek ve idrar yolları, kadın hastalıkları, nörolojik rahatsızlıklar ve metabolizma rahatsızlıklarında etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Otel Özellikleri

SPA – WI-FI – Termal Otel

Havuz Olanakları:
Açık yüzme havuzu, kapalı havuz, 2 adet kapalı termal havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

Aktiviteler:
Tesisin SPA merkezinde Türk hamamı, jakuzi, buhar odası, sauna, çamur banyosu ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı termal havuz ve çocuk havuzunda yüzebilirsiniz.

Çocuk / Bebek:
Çocuk Havuzu

 Oda Özellikleri

WI-FI – LCD TV – Telefon – WC/Banyo – Saç Kurutma Makinesi

 Yakın Merkezler

Afyon Şehir merkezine 21 km. mesafededir.
Zafer Havaalanı'na 51 km. mesafededir.

 Konum Bilgisi

Gazlıgöl mevkiinde bulunmaktadır.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (1848) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40