Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

İstanbul / DoubleTree by Hilton İstanbul-Tuzla

Önceki - Sonraki   (1/4)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : Evliya Çelebi Mah. Mustafa Kemal Cad. No:5 34947 İçmeler-Tuzla, İstanbul
Telefon : + 90-216-2663370
Web : https://doubletree3.hilton.com
 
 

 

Hilton Oteller Zinciri’nin Türkiye’deki ilk termal oteli olan DoubleTree by Hilton İstanbul - Tuzla, şehrin tek termal suyuna sahip olan bölgesi İçmeler’de hizmet veriyor.

Ağaçlarla çevrili 70 dönümden büyük bir arazi üzerinde kurulu olan tesis; 7 farklı tipte 84 oda ile hizmet veriyor. Odalardan 10 tanesinde teras mevcut.

Misafirler tesisin yemyeşil bahçesinde doğa yürüyüşleri yaparak keyifli vakit geçirebilirler. Çocuklar içinse eğlenceli bir atmosfer sunan ve özgürce oyun oynayabilecekler bir çocuk parkı mevcut. Tesiste standart ölçülerde bir tenis kortu da bulunuyor.

Doubletree by Hilton İstanbul - Tuzla'da misafirlerin lezzetli yemekler tadacağı Magnolia Restaurant hizmet veriyor.

Tesisin spa bölümünde ve kapalı yüzme havuzunda, Çapa Tıp Fakültesi’nde Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji kürsüsü tarafından yapılan deneylerle onaylanan termal suyundan yararlanabilirsiniz. Termal tesiste; özel detoks programlarının yanı sıra masajdan egzersize ve cilt bakımına kadar birçok kür uygulamasından ücretli olarak faydalanabilirsiniz.

Otoparkı bulunan tesis, havalimanlarına ücretli VIP ulaşım hizmeti de sunuyor.

 

 

   

 

 

 

DoubleTree by Hilton İstanbul-Tuzla odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların bazılarının kullanımı mevsimsel koşullara bağlı.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir. 

Tesislerde verilen Tam Pansiyon ve Yarım Pansiyon konaklamalar, akşam yemeği ile başlar konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur. Oda Kahvaltı konaklamalar çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması halinde ücret iadesi yapılmamaktadır.

 

 

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (6093) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40