Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Sivas / Bilici Termal ve Devremülk Tatil köyü

Önceki - Sonraki   (3/3)
oteller
 
 
Sınıfı : Tatil Köyü
İl :
İlçe :
Adres : Sıcak Çermik Kaplıcaları Yıldızeli / Sivas / Türkiye
Telefon : 0 346 227 2 227
E-posta : info@bilicitermal.com
Web : https://bilicitermal.com
 
 

    bilici termal ile ilgili görsel sonucubilici termal ile ilgili görsel sonucubilici termal ile ilgili görsel sonucu

Termal Su Şifası

Her damlasıyla şifâ taşan Bilici Termal’in sağlıklı suları, başta her tür “romatizmal” rahatsızlıklar olmak üzere: Bel ve boyun fıtıklarından siyafalji gibi disk rahatsızlıklarına, safra kesesi, böbrek ve idrar yolu rahatsızlıklarından ortapedik şikayetlere, kısırlık başta olmak üzere bir dizi “Kadın Hastalığı”ndan, strese bağlı semptomlara, mide ve bağırsak problemlerinden saç dökülmesine ve cilt rahatsızlıklarına, uykusuzluk, yorgunluk ve asabiyet hastalığına, sayılamayacak kadar çok hastalık ya da rahatsızlık için “tedavi edici” özellik taşımaktadır. 48° C ısıya sahip olan kaplıca suyumuzun kimyasal karakteristigi; florür içeren kalsiyum, magnezyum-sodyum, sülfat, hidrokarbonat ve karbonat klorürlü, zengin mineralli bir sudur. Romatizma, sinir sistemi, solunum yolu, sindirim sistemi, metabolizma bozuklukları, böbrek ve idrar yolları, kan dolaşımı adale agrıları, kadın hastalıklarına iyi gelmektedir.

Kaplıca suyunun kimyasal ve bakteriyolojik özellikleri açısından 09.12.2004 tarih ve 25665 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik uyarınca T.C. Sağlık Bakanlığı’nca yapılan inceleme ve analiz sonuçları yukarıda genel özellikleri ile verilmiştir.

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (2341) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40