Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Bursa / Bb Çelik Palace Bursa

Önceki - Sonraki   (14/18)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : Çekirge Cad. 79 numara. Bursa, 16070, Türkiye 16070 Bursa Marmara, türkiye
Telefon : +90 224 233 38 00
Web : https://bluebayresorts.com
 
 

Atatürk Müzesi'ne sadece 200 metre ve şehir merkezine 2,5 kilometre uzaklıkta, Kültür Parkı'nın hemen karşısında, ünlü tarihi Cumalikizik kasabasına arabayla 20 dakikalık mesafede bulunan BB Çelik Palace Bursa *****, şehrin panoramik manzarasını sunmaktadır. Bursa, arka plan olarak bilinen Uludağ dağı ile birlikte. 


1935 yılında inşa edilmiş ve 2009 yılında yenilenmiş, doğrudan doğal bir kaynaktan gelen şifalı kaplıcalar sunan tek otel ve aynı zamanda şehirdeki en büyük termal havuza sahip. Otel ayrıca bir spa merkezi, sauna, Türk hamamı ve spor salonu sunmaktadır. 

Bu otel, tümü zarif ahşap mobilyalar, ücretsiz Wi-Fi bağlantısı ve düz ekran TV ile donatılmış 141 oda ve süite sahiptir.

 

 

OTEL TESİSLERİ


 
  • Otel, bir iş merkezi, müşterinin ihtiyacına bağlı olarak farklı boyutlarda yedi toplantı odası (20 kişi kapasiteli 20 m2, 160 kişi kapasiteli 270 m2) ve etkinlikler ve partiler için iki salon içermektedir. 700 kişiye kadar kapasitelidir.
  • Otelin başlıca ilgi çekici yerlerinden biri spa merkezi, hamam, Türk hamamı ve sauna ile tamamlanan termal havuzudur.
  • Panoramic Restaurant: Her gün, her dilde hizmet veren bir menüde, Türk mutfağının dünya mutfağıyla buluştuğu eşsiz palatal lezzetler sunan tüm gün yemekleri. Restoran, tüm Bursa kentine bakan açık bir terasa sahiptir.
  • Çelik Bar: Atıştırmalık yiyecekler ve çok çeşitli sıcak ve soğuk içecekler için. Açık hava terası, Bursa şehrinin ve Uludağ dağının panoramik manzarasını sunmaktadır.
  • Sultana Restaurant: Arap Körfezi bölgesinden gelen yemeklerde uzmanlaşmış, giriş katında yer alan ve 300 milyon yıldan daha eski olan Himalaya Mucizesi Tuz Kristalleri ile yapılan duvarlarla muhteşem iç mekanlara sahip dünya. Daha iyi sindirimi sağlamak için oksijen seviyelerini saf ve iyon içeriği yüksek tuttuğu için iç mekanların sağlıklı tutulmasıyla ünlü olan bu tuz kristalleri.
  • Havuz Bar: Sadece yaz aylarında açık olan otel, Bursa'ya bakan açık terasta şezlonglarda uzanırken hafif atıştırmalıkların tadını çıkarabilir.
  • Vitamin Health Café: Spa'nın lobi katında yer alan bu rahat mekan, masaj, hamam, termal havuzda rahatlama ve diğer tedavilerin rahat ve gençleştirici deneyimini tamamlayan canlandırıcı içecekler sunmaktadır.
 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (1393) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40