Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Aydın / Asayra Termal Hotel Spa

Önceki - Sonraki   (5/5)
oteller
 
 
Sınıfı :
İl :
İlçe :
Adres : Davutlar Mah. Menderes Cad. No: 285 09430 Güzelçamlı, Kuşadası/AYDIN
Telefon : 0 256 646 33 35
E-posta : info@asayratermal.com
Web : asayratermalhotel.com/
 
 

AsayraAsayraAsayraAsayraAsayraAsayraAsayraAsayraAsayra                                           kuşadası'nın masmavi sularının yanında, mineralli sularının da tadını çıkarın!

Yer altı ve yer üstü kaynaklarından yararlanarak yenilenmek ve bir yandan huzur dolu bir ortamda rahatlamak, diğer yandan enerji dolmak istiyorsanız dümeninizi Asayra Thermal Hotel & SPA'ya kırın!

Takvimler hangi tarihi gösteriyor olursa olsun 7/24 açık olan kapımızdan içeri girdiğimiz anda güler yüzümüzle karşılaşacaksınız.

Konforunuzu düşünerek dekore edip donattığımız odalarımızda yol yorgunluğunuzu atacak; hemen ardından -ve konuğumuz olduğunuz süre boyunca- termal havuzlarımızdan yararlanacak, sağlığınıza sağlık katacaksınız. Her bir saatin tadını çıkarmak için SPA merkezimize uğrayacak; Türk hamamının, saunanın, termal jakuzinin ve buhar odasının bedeninize ve ruhunuza kattıklarını özümleyeceksiniz. Hava sıcaklığı uygunsa yenilenmek için ayırdığınız vakitten arda kalan zamanda açık tatlı su havuzumuzda ve otelimize 5 dakika uzaklıktaki Ege Denizi'nde; şayet uygun değilse de ısıtılan kapalı havuzumuzda eğlence dolu saatler geçireceksiniz. Ayrıca, her günün sabahında ve akşamında Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini tatma imkânı bulacaksınız.

Ve...

Tatil için ayırdığınız süre bittiğinde yenilenmiş olarak otelimizden ayrılırken bu rüyayı yeniden yaşamak için plan yapmaya başlayacaksınız...

Ne kadar anlatırsak anlatalım, eksik kalacak... Gelin, bu rüyayı yerinde yaşayın!

 
 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (1579) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40