Seyahat Danışmanınız: 0242 836 38 40

İletişim

facebook Instagram


Dündar Termal

 
 

Afyon / ROYAL TERMAL TATİL KÖYÜ

Önceki - Sonraki   (8/39)
oteller
 
 
Sınıfı : Tatil Köyü
İl :
İlçe :
Adres : YAYLABAĞI KASABASI AKKUŞ CADDESİ NO : 1 - GAZLIGÖL - AFYONKARAHİSAR - TÜRKİYE
Telefon : 0272 212 3680
E-posta : info@royaltermal.com
Web : royaltermal.com/
 
 

ROYAL TERMAL TATİL KÖYÜ :

 

AFYON - GAZLIGÖL de bulunan ROYAL TERMAL TATİL KÖYÜ, 100.000 m2 lik alan üzerine kurulu bir tesistir. Gazlıgöl Otelleri içerisinde en büyük ve seçkin tesis olan Royal Termal Tatil köyünde 120 adet 1+1 65 m2 studio apart daire, 50 Adet 2+1 110 m2 dublex villa, 100 adet 3+1 130 m2 dublex villa  olmak üzere toplam 270 daireden oluşmaktadır. Tüm apart daire ve villalarda termal havuz bulunmaktadır. Geniş bir alanda konumlanmış villaların tamamında daireye özel otopark, balkon, teras bulunmaktadır. Teraslar çim bahçeye açılmaktadır. Siz balkonda barbekünüzü hazırlarken çim bahçede çocuklarınız gözünüzün önünde oynama fırsatı bulacaklar, oyun parkını kullanabileceklerdir.

AFYON - GAZLIGÖL KAPLICALARI dünyada nadir bulunan termal bölgelerden biridir. İçerdiği kimyasallar sodyum, sülfür, hidrojen, bikarbonat, karbondioksit dir. Gazlıgöl Termal suyunun bileşiminde nitrat, bromür,karbonat, iyadür, klorür, nitrit, florür, hidroarsenat iyonları bulunur. Termal suyun sıcaklığı 64 derece ve PH değeri 6,9 dur. PH değerinin 6,9 olması ne bazik ne de asidik özellikte olmayıp nötr bir değere sahip olması anlamına gelir. Gazlıgöl de bulunan kaplıca suyu bu özelliklerinden dolayı dünyada nadir bulunan bir sudur.
Gazlıgöl Kaplıcaları nın termal suyu dünyanın en meşhur kaplıca kenti olan FRANSA nın WHISY kaplıcaları ile aynı kalitede ve mineral değerlere sahiptir. 


GAZLIGÖL KAPLICALARI TERMAL SUYUNUN FAYDALARI : 

CİLT HASTALIKLARI  ;  akne, sedef, egzama hastalıkları.
KAS İSKELET SİSTEMİ HASTALIKLARI  :  Kireçlenme, eklem hastalıkları, romatizmal hastalıklar...
BÖBREK VE İDRAR YOLLARI HASTALIKLARI  : Kronik böbrek taşları, sistit, fonksiyonel yetmezlik...
MİDE ve BAĞIRSAK HASTALIKLARI  :  Şeker hastalığı, gut, karaciğer yetmezliği...
KADIN DOĞUM HASTALIKLARI  :  Ameliyat sonrası hastalıklar...
KALP ve DOLAŞIM SİSTEMİ HASTALIKLARI  :  Dolaşım bozukluğu, hipertansiyon, arter hastalıklar.
SOLUNUM SİSTEMİ HASTALIKLARI  :  Kronik bronşit, pnömokonyos, üst solunum yolu hastalıkları...
NÖROLOJİK HASTALIKLAR  :  Bel ve boyun fıtığı, omurga hastalıkları, sinir kas hastalıkları..  

ODA ÖZELLİKLERİ :

1+1 65 m2 SÜİT APART DAİRE : Odalarda termal havuz, hamam kısmı, kurna, mutfak ekipmanları, tv, mini buzdolabı, oturma grubu, balkon, salonda ve balkonda masa + sandalye bulunmaktadır.

2+1 110 m2 DUBLEX VİLLA : Villalar iki katlı dublex şeklinde olup, üst katta iki ayrı yatak odası, duş wc, giriş katında tv, buzdolabı, mutfak araç ve gereçleri, oturma grubu,termal havuz, kurna hamam yeralmaktadır. Balkon da barbekü bulunmaktadır.

3+1 130 m2 DUBLEX VİLLA : Villalar iki katlı dublex şeklinde olup, üst katta 3 ayrı yatak odası, duş wc, giriş katında tv, buzdolabı, mutfak araç ve gereçleri, oturma grubu,termal havuz, kurna hamam yeralmaktadır. Balkon da barbekü bulunmaktadır.

RESTAURANT ;

Sabah kahvaltısının ve akşam yemeğinin açık büfe şeklinde servis edildiği restoranımızda öğlen yemeği de A la carte şeklinde servis edilmektedir.

SPA MERKEZİ : SPA merkezinde hamam kısımları, termal havuzlar buhar odaları, saunalar ayrı şekilde konumlanmış olup AQUAPARKLI yüzme havuzu ailecek kullanılabilmektedir.

GAZLIGÖL KAPLICALARI içerisinde sağlık ve konforu birarada bulacağınız harika bir tesiste yenilenen villalarımızda yeni hizmet anlayışımız ile sizleri ağırlamak için beklemekteyiz. 

ROYAL TERMAL TATİL KÖYÜ

GAZLIGÖL - AFYON

Mutlu Tatiller :)

 
Bu sayfa 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren : (8478) kez ziyaret edilmiştir

gezinomi

olumluolumsuzyorumsuz



 

Bu sayfalarda yer alan okur yorumlari kisilerin kendi görüsleridir. Yazilanlardan kaplica-otelleri.net sorumlu tutulamaz.

 

Larsoy Turizm ve Seyahat Ltd. Şti

Adres : Andifli Mahallesi Liman Sokak No:4/B
Kaş / Antalya / Türkiye

Seyahat Danışmanınız: 0 242 836 38 40